lunes, 3 de noviembre de 2014

Daens

Sinopsis:

La pel·lícula està situada durant la revolució industrial, el Pare Adolfo Daens va a Aalst, una ciutat tèxtil on els infants pobres treballen i els sous i les condicions de treball són horribles, els pobres no tenen vot, i l’Església Catòlica dóna suport a la burgesia en l'opressió dels treballadors.


 Ell escriu un parell de columnes per al diari catòlic, i aviat els treballadors comencen a considera’l una salvació en la seva lluita per la llibertat i els poderosos estan en un enrenou. Daens és cridat pel Papa de Roma i li diu que  o es queda com a sacerdot o es converteix en un polític. Daens simplement deixa de banda les advertències i segueix tant de les seves activitats. Això porta a l'expulsió obligada com a sacerdot.


Opinió personal:

Daens és una pel·lícula basada en la situació que es vivia durant la revolució industrial. La pel·lícula ens ha ajudat a comprendre una mica més la depriment vida dels obrers durant aquella època. La diferència entre la qualitat de vida entre els obrers i els burgesos era desproporcionada, arribava a límits impensables.

La pel·lícula m’ha semblat prou entretinguda, hi ha escenes que realment et deixen realment glaçat però, si em deixessin canviar alguna cosa de la pel·lícula, sens dubte canviaria el final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario